tablouriAsociatia Un Zambet cu MIRA, desfășoară un proiect de responsabilitate socială ce vizează strângerea de produse hand made, tablouri, sculpturi, produse ceramice, produse din lemn etc.

Aceste produse vor fi expuse în magazinul on-line al asociatiei, iar toate fondurile vor fi destinate susținerii ședintelor de terapii ale copiilor din familii defavorizate.

Ne adresăm tuturor persoanelor talentate care au spirit artistic și doresc să doneze o mică parte din munca lor și in acelasi timp sa contribuie la îmbunătățirea calității de viață a acestor copii.

Pentru detalii te rugăm să contactezi asociația Un Zâmbet cu Mira. Tel 0264.420.380, 0745.932.421

Te invităm chiar să ne vizitezi dacă dorești: Str. Donath, Nr. 8, Cluj-Napoca, Cluj

 

Mai jos găsești niște fotografii din centrul nostru de kinetoterapie, asta ca să îți faci o idee cum lucrăm cu copilașii care au nevoie de terapie de recuperare:

kinetoterapie si gimnastica medicala de recuperare kinetoterapie si gimnastica medicala de recuperare kinetoterapie si gimnastica medicala de recuperare kinetoterapie si gimnastica medicala de recuperare kinetoterapie si gimnastica medicala de recuperare kinetoterapie si gimnastica medicala de recuperare